Baggrund og formål

Linkbuilders.dk indsamler kun persondata i  overensstemmelse med gældende lovgivning.

Når du besøger linkbuilders.dk (”websitet”), indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse nærmere om de informationer, vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvad vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler persondata.

Ejeroplysninger

Websitet udbydes og drives af:

Kreer v/ Hans Georg Møller Olsen
CVR-nummer 39462486
Broholmvej 9
5463 Harndrup
E-mail: info@linkbuilders.dk

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Google Analytics
  • Hubspot
  • Google Search Console

Vores behandling af persondata

Kreer er dataansvarlig og behandler data i følgende sammenhænge:

Personaleadministration:
Håndtering af personoplysninger i forbindelse med medarbejdere, som fx:
– Ansættelse
– Løn
– Personaleforhold

Vi indsamler følgende data på ansatte:
– Navn
– Fødselsdato
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse
– Tidligere beskæftigelser (samt øvrigt indhold i CV)

Kunder og kundeemner:
Håndtering af personoplysninger vedrørende kunder og kundeemner, som f.eks.:
– Registrering og opbevaring af oplysninger i kundedatabase
– Opkrævning af betaling
– Registrering og opbevaring af oplysninger i webshop i forbindelse med online køb

Vi indsamler data via kontaktformularer, samarbejdspartnere, samt via direkte kontakt på e-mail og pr. telefon.

Vi indsamler følgende:
– Firmaets navn
– evt. firmaets CVR-nr.
– Firmaets adresse
– Firmaets faktureringsadresse
– Fulde navn på kontaktperson
– E-mailadresse på kontaktperson

Derudover skriver vi et notat, når vi har været i kontakt med et firma, uanset om det er pr. telefon eller e-mail.

Vi indsamler disse data fordi vi har brug for at holde styr på kunder og henvendelser. Det er vigtigt for os, at vi har alle vores oplysninger om en kontakt samlet på ét sted, hvor vi både kan se personoplysningerne samt notater om korrespondance.
Desuden bruges disse data til udsendelse af faktura samt til opfyldelse af regnskabslovens krav.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Data vedr. kundeemner bliver slettet eller overført efter ønske på forespørgsel og ellers når vi ikke har haft kontakt med et kundeemne i 5 år.
Denne sletteproces er vedtaget fordi vi ofte modtager henvendelser fra kundeemner lang tid efter et samarbejdsophør, og derfor skal vi kunne se, hvad der er foretaget i en given sag på et tidligere tidspunkt.

Data vedr. personale og stillingsansøgere bliver slettet 6 måneder efter fratrædelsesdatoen.

Vi opbevarer almindelige personoplysninger og ingen personfølsomme data.
Kun medarbejdere i HumbleBee Media Hive har adgang til denne data via et login med password.

Navn på den dataansvarlige: Thore Nissen, info@linkbuilders.dk.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

International dataoverførsel

Dine personoplysninger, som vi indsamler fra dig, kan overføres til, opbevares hos og behandles af os uden for det land, hvor du bor. Ved at acceptere denne politik accepterer du denne overførsel, lagring eller behandling. Vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med vores politik.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@linkbuilders.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.