Handelsbetingelser

Nærværende handelsbetingelser gælder for køb af abonnementer hos Linkbuilders.dk.

Linkbuilders.dk er drevet af

Kreer v/Thore Nissen
CVR-nummer 39462486
Broholmvej 9
5463 Harndrup
Info@linkbuilders.dk

Abonnement, betaling og opsigelse

Linkbuilders.dk udbyder ydelser på abonnementbasis og omfatter et link-abonnement samt forskellige former for tilkøb på abonnementsbasis. Alle køb af abonnementer sker online via https://linkbuilders.dk.

Al betaling sker via websitet med VISA og Mastercard.

Priserne er angivet i DKK og vises ekskl. moms, eftersom vi henvender os til erhvervsdrivende. Ved kassen vil ydelsen så blive tillagt moms.

Ved bestilling af abonnement accepterer du samtidigt, at vi hver måned trækker et beløb, svarende til den månedlige pris, på dit betalingskort. Der vil blive foretaget automatisk trækning på dit betalingskort hver måned indtil du på et tidspunkt evt. opsiger dit abonnement. Abonnementet opsiges automatisk efter 8 måneder, hvorefter der ikke længere vil blive trukket penge på dit kort eller sendt flere links.

Du er til enhver tid berettiget til at opsige dit medlemsskab af Linkbuilders.dk.

Du opsiger ved at logge ind på ‘Min konto’ på https://linkbuilders.dk, klikke på ‘Abonnementer’, vælge abonnementet og klikke på ‘Deaktiver’.

Når du har opsagt dit abonnement, vil du ikke længere modtage flere e-mails fra Linkbuilders.dk. Der vil således ikke længere blive trukket flere månedlige betalinger for abonnementet på dit kreditkort.

Såfremt dit betalingskort er udløbet, eller betalingen af andre grunde ikke går igennem, vil vi kontakte dig på e-mail og opfordre dig til at tilpasse dine kortoplysninger. Det gør du ved at logge ind på ‘Min konto’ på www.linkbuilders.dk. Såfremt betalingen fortsat ikke går igennem, vil dit abonnement blive deaktiveret.

Vi forbeholder os retten til at regulere de angivne månedlige priser løbende i overensstemmelse med eventuelle ændringer i udgifter. Sådanne reguleringer i priserne vil ske med 1 måneds skriftligt varsel og træde i kraft fra den næstkommende abonnementsperiode.

I tilfælde af misligholdelse af vores handelsbetingelser, forbeholder vi os retten til at opsige dit abonnement med øjeblikkelig virkning.

Reklamationsret og returret

Som abonnent af Linkbuilders.dk modtager du udelukkende digitale ydelser og således intet fysisk produkt. Da linkbuilders.dk er en personlig digital service, tager vi ikke ydelsen retur.

Du ved køb af abonnementet som forbruger accepteret og anerkendt, at du i forbindelse med købet af vores abonnement ikke har 14 dages fortrydelsesret.

Ansvar for produktet

Alle links er prøvet af, inden de sendes til dig, og vi tester løbende, at hvert link fortsat er en mulighed. Alle links er forslag, og det er ikke muligt at garantere, at du kan oprette et link på hver linkmulighed, du modtager. Der kan ske pludselige ændringer eller forhold hos ejeren af websitet, der forhindrer dette. Sådan en situation giver dig ikke ret til at kræve godtgørelse hos linkbuilders.dk,

Da der er tale om forslag til links, du selv opretter, er linkbuilders.dk ikke ansvarlige for direkte eller indirekte tab dit website eller du måtte lide, eller krav I måtte blive mødt med, som følge af brug af de tilsendte linkforslag.

Privatlivspolitik

Vi indsamler en række personoplysninger om dig samt oplysninger om dit website for at kunne udsende disse links til dig og give konkrete forslag til forbedring af dit website. Se mere oplysninger om vores behandling af disse oplysninger i vores Cookies- og Privatlivspolitik.

Fortrolighed og immaterielle rettigheder

Hvert link og vejledning, som vi sender til dig, er udarbejdet af linkbuilders.dk. Indholdet af hver e-mail og pdf tilhører os som vores immaterielle rettigheder. Når du køber et abonnement hos Linkbuilders.dk får du en ikke-eksklusiv brugsret og adgang til disse linkmuligheder. Du må således ikke videregive, sælge eller offentliggøre det indhold, du modtager som følge af dit abonnement hos linkbuilders.dk.

Løbende ændring af handelsbetingelser

Vi forbeholder os retten til uden forudgående varsel at ændre vores handelsbetingelser. Vi opfordrer dig således til løbende at læse vores handelsbetingelser for at holde dig opdateret om evt. ændringer. Væsentlige ændringer vil du som abonnent modtage underretning om via e-mail.